tiistai 19. kesäkuuta 2012

Hellurei ja hempeää juhannusta!


Vähiin käy ennen kuin loppuu. Nimittäin päiväni täällä Ghanassa ja etenkin koulussa. Muutama hassu viikko työskentelyä, jonka jälkeen on jokaiselle vuoden verran vapaaehtoistyötä järjestössäni tekevälle luvassa kuukauden loma. Viime teksti taisi olla myös juuri loman korvilla, mutta mikäs sen mukavampaa ajanviettoa!

Blogi on jäänyt vähemmälle varmastikin, koska elämästä on tullut sitä tuttua ja turvallista arkea ja toisaalta, koska paluu lähestyy kovaa vauhtia. Millä tarinoilla sitä sitten viihdyttää, jos kaiken on jo kertaalleen kertonut! Suomeen palaaminen tulee olemaan varmasti jotain, mitä en pysty edes oikein vielä kuvittelemaankaan: monet täällä olleet sanovat, että parin päivän päästä koko Ghanassa-oloaika tuntuu kuin yhdeltä unelta. Saa nähdä, miten meikäläinen ottaa suomalaisen elämän taas haltuun – totuttelemiseen menee varmasti tovi jos toinen.

Tästä kirjoituksesta tullee viimeinen, jonka jälkeen tulen luultavasti jakamaan vielä yhden kappaleen suomalaista laatumusiikkia. Kuulin sen ensimmäistä kertaa vähän ennen tänne tulemista ja päätin, että sen laitan blogiini ennen kuin poistun Afrikan tantereelta.

Kiva, jos tätä on lukenut joku muukin kuin oma äiti (ja äidillekin kiitos mielenkiinnosta) ja kerrotaan sitten tuonnempana, jahka sinne pohjoiseen päästään, jutut vähintään neljään kertaan aina yhtä mehevin detaljein. Sama koskee tietysti vastavuoroisesti myös Suomen päässä vuoden aikana koettua!

Kirpakkaa juhannusta, toivottavasti siellä eivät säät noudata perinteitä vaan yllättävät positiivisesti. 

Kiitos ja kumarrus ja palataan – vielä kertaalleen.

5 kommenttia:

  1. Kiitos, Anni, kuulumisistasi niin blogissa kuin juoksijoiden sähköpostissakin! Monesti olen oloasi siellä ajatellut ja nyt vähitellen jo malttamattomana odottelen sinua kertomaan kokemuksiasi vuodesta.

    Sitä ennen kuitenkin antoisaa loppuaikaa, lomaa ja lempeitä jäähyväisiä t. Marja

    VastaaPoista
  2. Minä olen aikanakin lukenut blogiasi koko matkan ajalta. Blogisi on ollut mielenkiintoinen. Mukavaa että jaoit kokemuksiasi sieltä Ghanasta. :) Kiitos Anni!
    Mukavaa loppu aikaa ja tervetuloa takaisin! :)

    Toivottavasti näemme kun tulet takaisin Suomeen.

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen lukenut ja kyllähän sinä näet sieltä tilastoista lukijoiden määrän.
    Jos saa toivoa. Niin toivoisin, että toisit minulle 1 kpl paikallista rytmimusiikkia CD:nä
    Maan ykkösbändin tietysti ja korvausta vastaan.

    kimmo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, levy taskussa. Kyseinen artisti on kylla soinut ainakin meikalaisen naapurustossa paljon. Mihin osotteeseen maailmalle sen saa lahettaa vai ootko jo Suomessa piakkoin?

      Poista
  4. Hei Anni, blogiasi on ollut kiva lukea ja seurata kuulumisia paikasta, johon en varmasti koskaan muuten olisi tutustunut. Tapaamisiin lenkeillä, kunhan palaan Suomeen. t. Kirsi

    VastaaPoista